Lack

VI TILLGODOSER DINA BEHOV  AV LACKERING

Vi lackerar allt från hela bilar, såsom bilskador

Billackering är en känslig process och kräver att billackerarna har goda kunskaper och tillgång till modern utrusning och teknik. Våra lokaler är utrustade med den nyaste preparationstekniken och lackbox. Billacken som din bil blir lackarad med är av biltillverkaren föreskriven vattenburen billack. Detta är både miljövänligt och ger billacken den rätta finishen.

Självklart kan vi säga att noggranhet och precision är de viktigaste nyckelorden för det vi gör. Men vi visar det även genom att din bil blir leverad med perfekt resultat.

Med våra väl utrustade anläggning och vår långa erfarenhet från yrket har vi möjlighet att konsekvent leverera de bästa resultaten på marknaden och bibehålla otroligt nöjda kunder.

Den nylackade ytan är fortfarande känslig och ska under de 3 första månaderna (vintertid 4 månader) endast tvättas med rikliga mängder vatten utan avfettnings- och tvättmedel. Högtryckstvätt ska undvikas under denna tid och därefter ska en distans på minst 30 cm hållas mellan munstycke och fordon. Likaså ska automattvätt, vaxning och lackskydd undvikas under denna tid.

 slide5

Adress & Telefon:

Medspårsvägen 31
29772 Everöd

Telefon: 044- 23 85 45
Mobil: 0733- 26 85 45 Salvatore

Email:
bilservice@bilserviceeverod.se

Öppettider:

Mån – Torsd : 07.00 – 17.00
Lunchstängt: 12.00 – 13.00
Fred: 07.00 – 12.15