Bilservice i Everöd

Om oss

Bilservice i Everöd

Om Oss

Bilservice i Everöd AB är en modern bilverkstad med den senaste tekniken och utrustningen som servar, felsöker och reparerar alla fordon, oavsett märke eller modell. I 30 år har vi funnits i Everöd och med många års erfarenhet samt trogen kundkrets har företaget växt och utvecklats till dagens verksamhet.

Vi är godkända av samtliga försäkringsbolag och är certifierade och godkända för klimatanläggningar samt el- och hybridbils-certifierade. Våra kunder är allt från försäkringsbolag till företag och privatpersoner.

Husbilen eller motorcykeln? Vi har inte bara möjlighet att serva och reparera bilar utan riktar även in oss på ATV, MC, husbil och lätt lastbil. Vi utför arbeten som service, reparation, lack, plåt, däck och hjulinställning.

Vi är även auktoriserad återförsäljare åt välkända märken som TGB, Linhai, Vespa, Piaggio, Aprilia och Moto Guzzi.

Vårt Mål

Vårt främsta mål på företaget är att säkerställa total kundnöjdhet. Vi strävar efter att överträffa förväntningar genom högkvalitativa produkter, enastående service och långsiktiga relationer, vilket gör varje kundupplevelse minnesvärd och positiv.

Vi Är Bilservice i Everöd

Salvatore Giuffrida

Salvatore är ägare och utbildad mekaniker. Han gjorde sin utbildning i Tyskland, där han sedan jobbade över 16 år på bland annat Fiat, Citroën, Ford och BMW. Efter flytten till Sverige började Salvatore jobba på Volvo i Kristianstad, där han jobbade i 3 år. 1993 startade han Bilservice i Everöd AB som ligger i Everöd ca. 1,5 mil utanför Kristianstad.

Ann-Charlotte Giuffrida

På kontoret och kundmottagningen hos oss hittar du Ann-Charlotte som har hand om administration och ekonomi samt viktiga ärenden som skall göras.

Rulla till toppen