Bilservice i Everöd
Byta eller laga vinduta

HAR DU FÅTT ETT STENSKOTT?

Stenskott kan när som helst bli en spricka. Då måste du definitivt byta hela vindrutan annars är din bil en säkerhetsrisk. Vindrutan är inte lika hållfast med ett stenskott och en trasig vindruta kan vara en allvarlig säkerhetsrisk för dig vid en olycka. Ungefär 30 % av konstruktionshållfastheten i en bil kommer från vindrutan.

STENSKOTT

Vi utför även vindrutebyten då olyckan varit framme. Vi lagar och byter alla sorters bilglas. Vi har även direkt kontakt med försäkringsbolagen.

Ring gärna och fråga pris på bytet!

VINDRUTEBYTE

Det tar endast 30 minuter att laga ett stenskott medans du ofta måste lämna ifrån dig bilen hela dagen när du byter vindrutan. En ny vindruta limmas fast och limmet måste torka i minst en timme. Se därför till att laga vindrutan medans du kan.

Försäkringsbolagen har ofta en rabatt på självrisken om du lagar ett stenskott och ibland kan det till och med vara gratis. Kolla med ditt försäkringsbolag. Detta kräver dock att du har en helförsäkring eller en halvförsäkring som innehåller glasskydd.

Det påverkar INTE antalet skadefria år du kan ha fått ihop.

Vi tar hand om allt administrativt arbete. Du behöver inte kontakta ditt försäkringsbolag. Vi tar även betalt av dig för självrisken och gör sedan upp med försäkringsbolaget.

Rulla till toppen